Siirry sisältöön
Haku Lahjoita
Uutinen 14.5.2022

Autismiliitto hakee toiminnanjohtajaa

Haemme motivoitunutta ja osaavaa toiminnanjohtajaa Autismiliittoon toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Odotamme hakemuksia 5.6.2022 mennessä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän, jossa edistät liiton strategian ja tavoitteiden toteumista ja toiminnan vaikuttavuutta yhdessä osaavan henkilöstön, liittohallituksen sekä jäsenyhdistysten kanssa.
Teet merkityksellistä työtä, joka lisää autismitietoisuutta ja -myönteisyyttä yhteiskunnassa ja vahvistaa autisminkirjon ihmisten osallisuutta elämän eri vaiheissa.
Pääset hyödyntämään osaamistasi liiton toiminnan, talouden ja henkilöstön johtamisessa.

Arvostamme autismiosaamista, johtamiskokemusta sekä osaamista henkilöstö- ja taloushallinnosta ja edunvalvonta- ja vaikuttamistyöstä.
Tunnet sosiaali- ja terveysalan järjestöjen muuttuvan toimintaympäristön.
Sinulla on kykyä toimia verkostoissa ja luoda kumppanuuksia.
Eduksi katsomme sen, että sinulla on kokemusta avustusrahoitteisesta toiminnasta, varainhankinnasta sekä rahoituksen hausta.

Odotamme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa, taitoa katsoa tulevaisuuteen, kykyä tehdä päätöksiä, vahvoja vuorovaikutus- ja viestintätaitoja sekä osaamista luotsata ja motivoida asiantuntijaorganisaatiota muuttuvassa toimintaympäristössä.
Etsimme toiminnanjohtajaa, jolla on halu tulla osaksi toimivaa ja tuloksellista työyhteisöä, jossa on vahva luottamus ja innostunut ilmapiiri.

Voisiko tämä paikka olla Sinun unelmatyösi?

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa 1.8.2022 tai sopimuksen mukaan.

Lähetä hakemus ja CV palkkatoivomuksineen 5.6.2022 mennessä osoitteeseen: rekrytointi@autismiliitto.fi.

Lisätietoja:
toiminnanjohtaja Tarja Parviainen, p. 050 409 7940


Autismiliitto on valtakunnallinen asiantuntija- ja kansalaisjärjestö, jonka tehtävänä on edistää autismikirjon ihmisten ja heidän läheistensä yhdenvertaisuuden, vaikutusmahdollisuuksien ja hyvän elämän toteutumista. (www.autismiliitto.fi)