Siirry sisältöön
Haku Lahjoita
Tapahtuma klo Missä itse haluat

Ihmemutsin juoksuhaaste

"Ihmemutsi" Krista Lomas lupaa juosta autismitietoisuuden päivänä 5 kilometriä. Tule sinäkin mukaan autismitietoisuuden juoksuhaasteeseen juoksemalla, hölkkäämällä tai kävelemällä 2.4. sinulle sopiva lenkki!

Sisällöntuottaja Krista Lomas eli ”Ihmemutsi”: ”Olen päättänyt juosta 2.4. autismitietoisuuden hyväksi. Oma tavoitteeni on 5 km. Juoksun jälkeen lupaan tukea Autismiliittoa lahjoittamalla 1 km =10 €

Nyt haluan haastaa sinut mukaan! Voit juosta, hölkätä tai kävellä tiellä, polulla, juoksumatolla, kuntosalilla tai radalla. Määrität itse tahtisi ja ajoitat sen itse. Osallistu yksin, ystävien tai perheen kanssa! Suorita virtuaalinen 1 km, 5 km, 10 km, puolimaraton tai täysmaraton. Sinä määrität myös lenkin pituuden.

Tempauksen tavoitteena on lisätä ihmisten tietoa ja ymmärrystä autismikirjosta.”

Jos lähdet mukaan ja sometat siitä, tägää Instagramissa tai Facebookissa @ihmemutsi @autismiitto käytä #TunneAutismi #waad #ihmemutsi

Autismitietoisuuden viikkoa vietetään 28.3.-3.4.2022 teemalla Mielen hyvinvointi. Lue lisää autismitietoisuuden viikosta ja muista tapahtumista viikolla:

Järjestäjä: Krista "ihmemutsi" Lomas