Siirry sisältöön
Haku Lahjoita
Autismiliiton tapahtuma, Webinaari klo- Verkossa

Kohti itsenäistymistä – Autismikirjon nuoren itsenäistyminen siirtymävaiheena

Kohti itsenäistymistä – Autismikirjon nuoren itsenäistyminen siirtymävaiheena webinaarissa kuullaan Autismiliiton Askel aikuisuuteen -projektista ja siinä tuotetusta verkkosivustosta ja muusta materiaalista. Webinaari on tarkoitettu erityisesti sosiaalitoimen ammattilaisille sekä koulujen ja oppilaitosten henkilökunnalle, mutta kaikki teemasta kiinnostuneet ovat tervetulleita.

Kohti itsenäistymistä -webinaarin ilmoitus 17.5.2022.

Webinaarissa kuullaan lyhyesti Autismiliiton Askel aikuisuuteen -projektista ja siinä tuotetusta verkkosivustosta www.askelaikuisuuteen.fi ja Autismikirjo nuoruusiässä -oppaasta. Projektiesittelyn jälkeen kerrataan perustietoa autismista sekä kuullaan autismikirjon nuoren kokemuspuheenvuoro. Webinaari jatkuu itsenäistymisen haasteita ja onnistumisen edellytyksiä käsittelevällä osuudella.
Vierailevan ammattilaisen puheenvuorossa kuullaan nuorisoasumisen palveluista itsenäistymisen ja asumisen taitojen tukemisessa sekä tarvittavien palvelujen järjestämisessä.
Puhujana on Heli Lappeteläinen, OsNa ry.

Webinaari on tarkoitettu erityisesti sosiaalitoimen ammattilaisille (mm. sosiaalityöntekijät ja ohjaajat) esimerkiksi vammaispalveluissa ja aikuissosiaalityössä sekä koulujen ja oppilaitosten henkilökunnalle (mm. rehtorit, opettajat, ohjaajat, kuraattorit, opot ja terveydenhoitajat). Myös muut asiasta kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan.

Webinaari järjestetään verkossa, mutta siitä ei tule tallennetta. Webinaari on maksuton ja siihen ei tarvitse ilmoittautua.

Lisätietoja:
Outi Tuomaala
Projektipäällikkö
outi.tuomaala(at)autismiliitto.fi
Puh. 050 9112 946

Marko Lahti
koulutustoiminnan suunnittelija
marko.lahti(at)autismiliitto.fi
Puh. 044 4934 429

Järjestäjä: Autismiliitto ry/Askel aikuisuuteen -projekti

Aiheeseen liittyvää

Kohti jatko-opintoja -webinaarin ilmoitus 10.5.2022.
Autismiliiton tapahtuma, Webinaari klo- Verkossa
Kohti jatko-opintoja – Autismikirjon nuoren siirtyminen jatko-opintoihin ja nivelvaiheen tuki